Badrum Linköping

Badrumsrenoveringar i Linköping

Vi utför allt inom plattsättning och badrum, badrumsrenoveringar i och runt omkring Linköping. Vi arbetar både åt privatperson samt åt byggföretag och fastighetsägare. Allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela projektet och nöjd med ditt badrum.

Totalentreprenad av badrum

Vi utför både stora och små badrumsrenoveringar, och tar gärna totalentreprenad för ditt badrumsprojekt då vi samarbetar med auktoriserade snickare, rörmokare, målare samt elektriker. Vi kan även hjälpa till med idéer och planering av ditt nya badrum. Vi på E.K Kakel & Klinker AB är givetvis auktoriserade, medlemmar i BKR och PER samt följer deras branschregler för våtrum

'Så med min erfarenhet både som plattsättare ute på fältet och nu även som företagare vet jag vad som krävs för att ditt nya badrum ska kännas bra. Våra projekt står givetvis för kvalité, noggrannhet och god service, och något som är minst lika viktigt för oss är ärlighet, flexibilitet och lyhördhet till dig som kund. Allt för att du ska känna dig trygg och nöjd genom hela projektet.

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig med ditt badrum!